Hoog sterkte betonvloeren

Voor in het werk gestorte constructies biedt Schipper Vloeren met hoog sterkte beton (HSB) een grote variëteit aan mogelijkheden. Hoge sterkte beton, ook wel HSB genoemd, is een betonmengsel dat een hogere betondruk sterkte kan weerstaan dan traditioneel beton. HSB vindt zijn toepassing bij bruggen, viaducten, hoogbouw (kantoor en woontorens), pantserdekvloeren en constructies met grote overspanning.

De zeer hoge dichtheid van HSB waarborgt een extreem hoge duurzaamheid. Het is daardoor zeer geschikt voor toepassingen in agressief milieu. Schipper Vloeren levert de sterkste klasse als het gaat om sterkte beton. Denk hierbij aan zeer hoog sterkte beton en ultra hoog sterkte beton waarbij het voldoet aan de voorschriften in beton (NEN-EN 206-1 / NEN 8005).

Heeft u nog vragen of opmerkingen aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Wij adviseren u graag over de inzet van de juiste toepassing.

 

Vloeren

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Actueel

Schipper Vloeren maakt 80.000 m² vloer voor Nippon Express

Schipper Vloeren maakt 80.000 m² vloer voor Nippon Express

Geplaatst op 31 Mar 2014

Schipper gaat in opdracht van Pleijsierbouw 80.000 m² vloer maken voor Nippon Express (Maasvlakte, te Rotterdam). Pleijsierbouw heeft de complete… - Lees verder »

Schipper Vloeren maakt 47.000 m² supervlakke betonvloer voor Dok Vast

Schipper Vloeren maakt 47.000 m² supervlakke betonvloer voor Dok Vast

Geplaatst op 31 Mar 2014

Schipper vloeren gaat in opdracht van Heembouw 47.000 m² supervlakke betonvloer (Din 15185) realiseren voor belegger Dok Vast te Tilburg. Heembouw… - Lees verder »

Oplevering nieuwbouw Auping te Deventer

Oplevering nieuwbouw Auping te Deventer

Geplaatst op 19 Mar 2014

Tijdens de bouw van een uitbreiding bij Auping in Deventer hebben er 2 camera's op het dak van het pand tegenover de bouw gestaan. Die hebben elke 10… - Lees verder »

Meer actualiteiten
VCA en ISO

VCA certificaat

ISO certificaat