055 312 1797

Hoog sterkte betonvloeren

Voor in het werk gestorte constructies biedt Schipper Vloeren met hoog sterkte beton (HSB) een grote variëteit aan mogelijkheden. Hoge sterkte beton, ook wel HSB genoemd, is een betonmengsel dat een hogere betondruk sterkte kan weerstaan dan traditioneel beton. HSB vindt zijn toepassing bij bruggen, viaducten, hoogbouw (kantoor en woontorens), pantserdekvloeren en constructies met grote overspanning.

De zeer hoge dichtheid van HSB waarborgt een extreem hoge duurzaamheid. Het is daardoor zeer geschikt voor toepassingen in agressief milieu. Schipper Vloeren levert de sterkste klasse als het gaat om sterkte beton. Denk hierbij aan zeer hoog sterkte beton en ultra hoog sterkte beton waarbij het voldoet aan de voorschriften in beton (NEN-EN 206-1 / NEN 8005).

Heeft u nog vragen of opmerkingen aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Wij adviseren u graag over de inzet van de juiste toepassing.

 

Vloeren

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Actueel

Glmp pleijsierbouw tr34 fm2 special vlakheidvloeren (pleijsierbouw)

Geplaatst op 08 mei 2019

Deze week word de hele week gestort op het werk Pleijsierbouw te oude meer met onze Somero s22e screed 2052m2 per dag vlakheid tr34 fm2 special  - Lees verder »

schipper vloeren systabo oirschot 96.342m2 gestart met de werkzaamheden

schipper vloeren systabo oirschot 96.342m2 gestart met de werkzaamheden

Geplaatst op 10 apr 2019

Systabo oirschot vsd-palen drukken - Lees verder »

pleijsierbouw utrecht 18.500m2 aanvang vsd palen

Geplaatst op 10 apr 2019

schippervloeren is vandaag ook gestart met de vsd palen te drukken voor dit mooie werk  - Lees verder »

Meer actualiteiten
VCA en ISO

VCA certificaat

ISO certificaat