Betonveredeling

Schipper Vloeren is gespecialiseerd in betonveredeling oftewel het impregneren van vloeren. Betonverdeling lost al uw betonproblemen duurzaam op, ook bij (licht) poreuze minerale ondergronden. Schipper vloeren past betonveredeling toe voor zowel wanden als vloeren voor onder andere de utiliteitsbouw, wegenbouw, waterbouw, landbouw, tuinbouw, woningbouw, winkels, (parkeer)garages, werkplaatsen en vliegvelden. Betonveredeling is de tegenhanger van coating, waarbij de kosten lager zijn en kwaliteit hoger is.

Schipper Vloeren werkt nauw samen met twee betonverzegeling producten zoals:

Ashford Formula: Een betonvloer die is behandeld met Ashford Formula ondergaat aanzienlijke veranderingen. Door een uniek chemisch proces wordt de toplaag harder, dichter, stofvrij en gemakkelijk in onderhoud. Deze veranderingen ontstaan in een periode van zes tot twaalf maanden.

Moxilon: Beschermt en versterkt de toplaag van beton en andere cement-gebonden ondergronden.

Vloeren

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Actueel

Schipper Vloeren maakt 80.000 m² vloer voor Nippon Express

Schipper Vloeren maakt 80.000 m² vloer voor Nippon Express

Geplaatst op 31 Mar 2014

Schipper gaat in opdracht van Pleijsierbouw 80.000 m² vloer maken voor Nippon Express (Maasvlakte, te Rotterdam). Pleijsierbouw heeft de complete… - Lees verder »

Schipper Vloeren maakt 47.000 m² supervlakke betonvloer voor Dok Vast

Schipper Vloeren maakt 47.000 m² supervlakke betonvloer voor Dok Vast

Geplaatst op 31 Mar 2014

Schipper vloeren gaat in opdracht van Heembouw 47.000 m² supervlakke betonvloer (Din 15185) realiseren voor belegger Dok Vast te Tilburg. Heembouw… - Lees verder »

Oplevering nieuwbouw Auping te Deventer

Oplevering nieuwbouw Auping te Deventer

Geplaatst op 19 Mar 2014

Tijdens de bouw van een uitbreiding bij Auping in Deventer hebben er 2 camera's op het dak van het pand tegenover de bouw gestaan. Die hebben elke 10… - Lees verder »

Meer actualiteiten
VCA en ISO

VCA certificaat

ISO certificaat