Betonpompverhuur

Schipper Vloeren richt zich naast betonvloeren ook op het verpompen van beton. Het verpompen van beton is specialistenwerk dat Schipper Vloeren sinds 1995 verzorgt. 

De juiste betonpomp voor ieder werk

Schipper Vloeren beschikt over een 4-tal betonpompen met verschillende giek/arm lengtes. Van een 31 M1 hallenpomp tot en met een pomp met een giek/armlengte van 46 M1 krijgt u voor iedere klus de meest ideale betonpomp. Sterk bijkomend punt is dat onze machinisten zelf van de betonvloer afkomen en u daardoor kunnen ondersteunen /adviseren in uw stortwerk. 

Navigeer rechts op deze pagina voor ons producten overzicht.

Veiligheid
Onze pompmachinisten beschikken over de benodigde papieren en certificaten. Met relatief jonge en goed onderhouden machines zal alles netjes en veilig verlopen. 

Alle betonpompen zijn uitgerust met extra grote zuigers om de klap van het pompen tegen te gaan, waardoor de wapening niet kapot wordt getrokken. 

Wij adviseren u graag over de inzet van de juiste betonpomp. Neem contact met ons op en u weet zeker dat uw project op de meest efficiënte manier wordt uitgevoerd.

                                      

 

 

 

 

 

 

Betonpompverhuur

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Actueel

Schipper Vloeren maakt 80.000 m² vloer voor Nippon Express

Schipper Vloeren maakt 80.000 m² vloer voor Nippon Express

Geplaatst op 31 Mar 2014

Schipper gaat in opdracht van Pleijsierbouw 80.000 m² vloer maken voor Nippon Express (Maasvlakte, te Rotterdam). Pleijsierbouw heeft de complete… - Lees verder »

Schipper Vloeren maakt 47.000 m² supervlakke betonvloer voor Dok Vast

Schipper Vloeren maakt 47.000 m² supervlakke betonvloer voor Dok Vast

Geplaatst op 31 Mar 2014

Schipper vloeren gaat in opdracht van Heembouw 47.000 m² supervlakke betonvloer (Din 15185) realiseren voor belegger Dok Vast te Tilburg. Heembouw… - Lees verder »

Oplevering nieuwbouw Auping te Deventer

Oplevering nieuwbouw Auping te Deventer

Geplaatst op 19 Mar 2014

Tijdens de bouw van een uitbreiding bij Auping in Deventer hebben er 2 camera's op het dak van het pand tegenover de bouw gestaan. Die hebben elke 10… - Lees verder »

Meer actualiteiten
VCA en ISO

VCA certificaat

ISO certificaat